Hogyan jutok el a fesztiválra?

Tömegközlekedéssel

Budapest Stadion autóbusz-pályaudvarról minden óra 40 perckor indul gyorsbusz Pásztó bejárati út megállóhoz (1 óra 9 perc menetidő, teljesárú jegy: 1830Ft) Salgótarján irányába. Ezek közül a délutáni és esti buszokhoz biztosítunk csatlakozást a fesztivál helyszínéül szolgáló Garábra (kb további 15 perc menetidő, 1000 Ft ajánlott adomány). A csatlakozó fesztiválbuszhoz leszállás után el kell indulni hátrafelé. A busz a körforgalom túloldaláról a Kocsis Tüzelő és Építőanyag Kereskedés elől indul. A csatlakozó busz pontos menetrendjét a fesztivál előtti hetekben fogjuk kiírni.

Kora délutánonként egyszer Budapest – Garáb illetve az esti koncertek után egy közvetlen Garáb – Budapest kisbusz is közlekedik. Ez a busz minden délben indul a Rákóczi téri vásárcsarnok mellől Garábra. Visszafelé az utolsó nagyszínpadi koncert után negyed órával indul vissza a Rákóczi térre. Az út 4000 Ft benzin hozzájárulást igényel. A férőhelyek száma korlátozott. Helyet foglalni a bekozsuzsika@gmail.com címen, vagy a 06304057816 telefonszámon lehet előző nap este 8-ig.

Autóval

Segítsük egymást a lejutásban is! Ha autóval érkezel és van szabad helyed, posztold kérlek az eseménynél.

A fesztivál Budapestről 80km-re Nógrád megye festői dombjai között, GARÁB településen található. Budapestről autóval valamivel több mint egy óra az út. 

Ha már itt tartunk, hol parkoljak?

Miután Garábra érkezel, a település tábla után kb. 100 méterre jobbra a földút mellett találod a fesztivál hivatalos parkolóját. Ezt egyébként táblával is jelezzük. Kérjük, hogy lehetőség szerint ide parkolj. Ez egy békés kis falu és nem akarjuk elárasztani feleslegesen autókkal.

Térkép

Hol tudunk aludni?

Sátorhely

A fesztivál, minden jegyvásárló számára sátorhelyet és kerti zuhanyzási lehetőséget biztosít. Ezt egészítik ki világhíres komposztbudijaink és a mobil wc-k.

Garábi szálláshelyeken

Garáb egy szálláshelyekkel viszonylag jól elláttott település. Több helyi szálláshelyen is lehet szállást foglalni. Ezek közül a fesztivál időtartama alatt a „Gesztenyés” vendégházba mi intézzük a bejelentkeztetést, a fennmaradó helyek függvényében.

Erről több információt a benedek.patrik94@gmail.com címen vagy a +36702594043 telefonszámon tudunk adni.