Tűfokán 2020

Tűfokán 2020

Tűfokán 2020

Megosztás

Jegyek

Jegyárak

Napijegyeket a helyszínen is lehet vásárolni, előreláthatólag nem leszünk teltházasak, hogyha mégis felmerül ennek a lehetősége, akkor időben tájékoztatunk titeket a facebook oldalunkon. A helyszínen vásárolt napijegy 7000 Ft-ba, míg a hetijegy továbbra is 20000 Ft-ba kerül.

Garábi lakosoknak és garábi ingatlannal rendelkezőknek a belépés ingyenes. Kérjük belépéskor mondd be a nevedet és a pontos lakcímedet!

További információk

A fesztivál egész területén csak készpénzzel tudtok fizetni.

Pásztón van a legközelebbi bolt és ATM, számoljatok az augusztus 20-i nyitvatartással is.

Napijegyeddel az adott nap látogathatod a fesztivál programjait. Másnap kérjük, hogy a kemping helyeket 12:00-ig hagyd el. A nagyszínpadnál kora délután még nincs jegyellenőrzés, úgyhogy nyugodtan egyél egy jót, mielőtt hazamész!

Az elővételben megvásárolt belépőjegyeiteket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalag (bérlet, napi) az érvényességi ideje alatt mindvégig legyen rajtatok. 

14 éves korig a belépés ingyenes! (természetesen szülői felügyelettel) Kutyákat is örömmel várunk!

Amennyiben a Covid betegség bármilyen tünetét érzékeled magadon kérlek ne indulj útnak és ne gyere közénk! Inkább jelezd nekünk, hogy ezért nem tudtál jönni és a jegyedet  magától értetődően zökkenőmentesen visszaváltjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük