Tűfokán 2020

Tűfokán 2020

Tűfokán 2020

Megosztás

Szállás és Megközelítés

Hogyan jutok el a fesztiválra?

A fesztivál Budapestről 80km-re Nógrád megye festői dombjai között, GARÁB településen található. Budapestről autóval valamivel több mint egy óra az út.

Tömegközlekedéssel a Népligeti buszpályaudvarról óránként induló Salgótarjáni buszokat javasoljuk. Ezekhez a buszokhoz napközben autó/kisbusz csatlakozást szervezünk.

Tervezzük még kora délutánonként egyszer Budapest – Garáb illetve az esti koncertek után egy Garáb – Budapest kisbusz elindítását is.


Hol tudok aludni?

A fesztivál, minden jegyvásárló számára sátorhelyet és kerti zuhanyzási lehetőséget biztosít. Ezt egészítik ki világhíres komposztbudijaink.

Aki kellemetlenül érezné magát a nomád körülmények között az se csüggedjen. Garábon nemrégiben nagy számú fizetős szálláshely nyílt, a faluban több mint 60 ágy érhető el éjszakánként.

A falu központi helyén található Grabensia fogadóba az info@grabensiafogado.hu vagy a 06 20 523 1878 telefonszámon lehet szobát foglalni.

A Gesztenyés vendégházba, illetve a központtól 10 perc sétára található Garábi majorba pedig az info@cserhatvendeghazak.hu vagy a 06 20 411 1233 telefonszámon lehet szállást foglalni.

A Garáb környéki falvakban pl. az 5 kilométerre lévő Felsőtoldon is számtalan szálláshely áll az érdeklődők rendelkezésére.


Hol tudok enni?

A fesztivál szervezői gondoskodnak meleg ételek és szendvicsek árusításáról. Ezen túl reggelente a friss pékárút rendelünk. A legközelebbi kisbolt Felsőtoldon található. Este 9-ig a helyi Ambrus Apát vendéglőben lehet jutányos áron (kb 1000-1200 Ft) menüt vagy a la carte meleg ételt fogyasztani.


Állatok

Minden háziállatot örömmel látunk fesztiválunkon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük